Beoordelingen van Bram Ladage Alphen aan den Rijn

Recente recensies

5.0
Miranda
6 juli 2024

Ik had 2 bestellingen geplaatst omdat ik bij mijn moeder ging eten en de andere bestelling was voor thuis. Helaas de vegetarische kroket was verwisseld met de vleeskroket. Dus dat was een tegenvaller voor de vegetariër die natuurlijk geen vlees eet…

Reactie van Bram Ladage

Goedemiddag. Wat verveld om te horen, bel de volgende keer even dan lossen we het direct op. Als wij het juiste nummer op de bon hebben, neem ik van de week even contact met u op. Met vriendelijke groet, Emma

Mariska K
1 juli 2024

Heerlijk gebakken!

Kok
30 juni 2024

Compliment. Goede bezorging en precies op tijd . TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
29 juni 2024

Het was heerlijk!!!

Michelle
31 mei 2024

Zoals gewend altijd onwijs lekkere patat!

Kroeze
27 mei 2024

Keurig op tijd en super kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A van der Haven
23 mei 2024

Bezorger was op tijd maar wachtte lang beneden in het hal van het complex.

V der Weijde
20 mei 2024

Toppers door wint en regen snelle bezorging

Reactie van Bram Ladage

Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest, tot de volgende keer

Rob
18 mei 2024

Om 17:00 bestelling geplaatst. Om 18:25 pas bezorgd. Kan echt niet. Waardeloos met 20 mensen die zitten te wachten.

Reactie van Bram Ladage

Goedemiddag. Helaas kan dit wel eens gebeuren, afgelopen zaterdag hadden wij een bestelling met 85 patat en snacks om 17:00, hierdoor is de wachttijd helaas opgelopen tot ruim 1 uur. Onze excuses, wij hopen dat het wel gesmaakt heeft. Tip voor de volgende keer is getimed bestellen, dan staan wij om die tijd bij u aan de deur. Met vriendelijke groet, Emma

Jeroen
10 mei 2024

Altijd prima!!!

Reactie van Bram Ladage

Enorm fijn om te lezen, wij zien u snel terug!

Lucia
2 mei 2024

Een uur van te voren gewenste tijd afgesproken on line. Na vijf minuten wachten toch maar even gebeld. Een bezorger dus kon langer duren.

Reactie van Bram Ladage

Goedemiddag. Aan de gemiddelde score te zien, was de kwaliteit van u bestelling wel goed. Dit is inderdaad niet de bedoeling, het kan zijn dat we 1/2 minuutjes eerder of later zijn maar dit is niet hoe het hoort. Ik zal het neerleggen bij ons team. Groetjes, Emma Bram Ladage

A
30 april 2024
Reactie van Bram Ladage

Wat fijn dat u een goede ervaring bij ons heeft gehad, wij zijn benieuwd wat wij kunnen verbeteren om de volgende keer 5 sterren te behalen

Dagmar
21 april 2024

Het eten was erg lekker en de bezorging precies op tijd. Enige nadeel was dat wij 2x de bramburger met kaas hadden, maar op beide burgers geen kaas te bekennen was...

Reactie van Bram Ladage

Wat fijn dat alles gesmaakt heeft. Onze excuses dat wij de kaas zijn vergeten. Bij de volgende bestelling, zet het in de opmerkingen en wij maken het goed met u.

Lia
16 april 2024

Zoals altijd heerlijke patat en vriendelijke mensen waarbij je welkom bent die dit voor je klaarmaken. Graag tot een volgende keer! :)

Reactie van Bram Ladage

Dankuwell voor dit mooie compliment, Tot de volgende keer

M van Wijk
15 april 2024

N.v.t. Prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
14 april 2024

De beste patat. Op tijd bezorgd en goed verpakt zodat de patat knapperig blijft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TQ
12 april 2024

Netjes op tijd. Goed warm nog, wonen ook dichtbij. Prima kwaliteit.

Tineke Willemsen
11 april 2024

Snelle bezorging en eten smaakt prima.

Perry van den Driessche
11 april 2024

Bram Ladage is en blijft de beste patatboer!

Luca
8 april 2024
Dajenne
7 april 2024

Zeer slecht, patat was koud, vet en slap. Een aanfluiting 20 euro voor 2 patat en 1 broodje frikandel een schande, wij noemen dit diefstal.

Reactie van Bram Ladage

Wat enorm jammer dat u zo een ervaring bij ons gehad heeft. Wij nemen voor het eind van deze week contact met u op.

Dirkzwager
6 april 2024

Heerlijk genoten van lekkere, goed warme patat en snacks. Keurig op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!!!!

Ruud
4 april 2024

Snelle levering, produkten zijn goed.

Alex kamping
4 april 2024

Alles goed was lekker en optijd

Sam
30 maart 2024

Eten was warm en lekker. De bezorger kwam rond de verwachte tijd. Helemaal top!

rietveld
26 maart 2024

Wij genieten er iedere keer van top kwaliteit

M.Eijkhoudt
19 maart 2024

Verrukkelijke patat! Warm, compleet en op tijd bezorgd.

Ellen
9 maart 2024

Aardige bezorgster. Eten was goed warm en erg lekker!

Kroeze
4 maart 2024

15 minuten te eerder dan aangegeven in mail, kwaliteit was weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wiebe
29 februari 2024

Mooi op tijd geleverd en nog lekker warm. De fricandeau speciaal moet wel beter ingepakt, zodat je die helemaal kunt opeten.

Lekker
26 februari 2024

E

Nicole
26 februari 2024

Gewoon goed en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Colinda
26 februari 2024

De lekkerste patat!!

Nick
23 februari 2024

Alles goed geleverd!!

John Sandee
4 februari 2024

De hamburger had wat korter gebakken mogen worden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanet.Pijpker@gmail.com
1 februari 2024
Harry
25 januari 2024
Michael
25 januari 2024

Werd 20 minuten later geleverd dan beloofd.

Scheermeijer
24 januari 2024

Het was heerlijk..Alleen jammer dat het niet meer zo warm was...

Kroeze
17 januari 2024

Iets laat maar het was glad dus veiligheid is belangrijker. Goed warm dus top

Frietpatat
7 januari 2024
bp rietveld
31 december 2023

De beste in Alphen aan den Rijn

Esther
27 december 2023

Super optijd was goed warm! Kompliment

Ravensbergen
21 december 2023
Kroeze
21 december 2023

Weer top en fijn zonder zout🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Conny
4 december 2023

patat was heerlijk , frikandel vond ik mindel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adfocom Automatisering
4 december 2023

Zoals altijd, snelle bezorging, keurig verpakt, goed warm en overheerlijk!!

Avantage Managed Solutions/Ginette
30 november 2023

Volgens ons hebben jullie een andere soort patat. Vorige was lekkerder.

Bianca Hartman
28 november 2023

Patat was net aan gaar. Helaas wel eens beter gehad

Jan hanssen
24 november 2023
Binnekamp
24 november 2023
Bp Rietveld
16 november 2023

Zoals altijd verrukkelijk

Ineke Huizing
13 november 2023

niet alles geleverd en extreem lange leveringstijd (1,5 uur!).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman Bosman
3 november 2023

heerlijke broodjes kroket besteld en keurig klaar op de afgesproken tijd

Geert Kroeze
30 oktober 2023

Zowel hoeveelheid, kwaliteit en bezorging was in lijn met de verwachting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariel Bovendeert
27 oktober 2023

Netjes op tijd bezorgd. Lekker eten en een lieve bezorger

Cobi
20 oktober 2023

T was natuurlijk weer lekker. Binnen de beloofde tijd bezorgd en de frites waren nog gloeiend heet. Helemaal goed!

Jolanda
9 oktober 2023

Dit x heel veel kleine , niet eetbare , "patatjes". Harde stukjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
7 oktober 2023

was heerlijk

Miranda Stam
3 oktober 2023

Het was weer Top

Reactie van Bram Ladage

Super om te horen dat het nu wel goed heet was🙏😊

MP
1 oktober 2023

Een vrolijke bezorger met helaas lauwe taaie patat en lauwe kroket. Niks was er warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Ai, werk aan de winkel. We maken dit goed met u. Het hoort gewoon warm aan te komen

Miranda
29 september 2023

Patat was zo goed als koud,en zou 18.35 komen 20 min later gebeld en waren toen pas eraan bezig,en dan nog geen warme patat erg jammer

Reactie van Bram Ladage

Wat jammer om te lezen dat de bestelling niet warm is aangekomen. Uiteraard is dat niet de bedoeling! We maken het goed met u!

Jeffrey
29 september 2023

Erg fijn om bij te bestellen. Altijd op de afgesproken tijd, bestelling klopt en staat vaak aangegeven wat in welk doosje zit. Helemaal top!

Reactie van Bram Ladage

Super fijn om dit te lezen!!

S Rietveld
29 september 2023

Hier kan niemand aan tippen

Rene
23 september 2023

Bestelling werd tot onze verrassing eerder afgeleverd en dat was heel fijn. Frites heerlijk Frikandel speciaal had rechtop gestaan met alle gevolgen, werd ik niet vrolijk van. Temperatuur van het eten was oké

Nienke
17 september 2023
Anita
7 september 2023

Was heerlijk!

Stefan Wesseling
1 september 2023

Lekker en snel

Ginette
31 augustus 2023
WM
27 augustus 2023

Lekker eten en snelle bezorging. Vind de prijs wel aan de hele hoge kant.

Nienke
24 augustus 2023
Bep
20 augustus 2023

Op tijd bezorgd, en goed warm....Top zaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Dankuwel voor dit mooie compliment!!

Anouk
11 augustus 2023

Online besteld en ondanks de drukte op locatie netjes op tijd klaar. We hebben heerlijk gegeten.

Nelly van Dalen
7 augustus 2023

Lekker snel bezorgd en het was heerlijk. Leuke vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hatice
6 augustus 2023

Hele vriendelijke jongen👍🏻 bezorging was snel en warm bezorgd:) altijd de lekkerste rundvlees kroket bij Bram!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Bram Ladage

Wat fijn om te lezen dat alles heerlijk gesmaakt heeft 😊

Kim
6 augustus 2023

Super lekkere vega burger! Top! En de patat is als van ouds altijd heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Romy
30 juli 2023
Petra Van Leeuwen
29 juli 2023

Supersnel bezorgd, eten was ook echt heet!

Marijke Romijn-Meijer
23 juli 2023

altijd op tijd geleverd, je kunt er de klok op gelijk zetten. De kwaliteit is heerlijk.

Reactie van Bram Ladage

Dankuwel voor dit mooie compliment!

Anoniem
22 juli 2023

Gewoon als altijd weer heerlijk en snel!

Reactie van Bram Ladage

Fijn om te horen!😊

Lotte
19 juli 2023

Top

Jolanda
16 juli 2023

Wederom prima. Minpunt is het grote bakje mosterd voor 0,70€

Marjan
16 juli 2023

Precies volgens tijd geleverd.Heerlijk warm en prima gesmaakt.Voor herhaling vatbaar

Hendrik
7 juli 2023
Charles
7 juli 2023

De pindasaus zat er niet bij… toch bijna 3,50 euro tegenwoordig,

Reactie van Bram Ladage

Excuus voor deze fout, we hopen dat het alsnog gesmaakt heeft! We zullen u privé benaderen om het goed te maken.

Pieter
4 juli 2023

Eten was heerlijk. Eigenlijk niks op aan te merken.

Reactie van Bram Ladage

Top, fijn om te horen!

Jolanda
3 juli 2023

Eerste x besteld. Werd netjes gebeld omdat mijn gewenste tijd niet kon. Het eten was netjes op tijd. Goed warm. Netjes verpakt.

Reactie van Bram Ladage

Fijn om te horen! Hopelijk mogen we snel nog een keer bij u bezorgen 😎

Patty D.
30 juni 2023

Keurig op tijd en heerlijke verse patat! Vegakipburger prima aan te bevelen.

Reactie van Bram Ladage

Fijn om te horen dat alles gesmaakt heeft😊

De Meridiaan
30 juni 2023
Reactie van Bram Ladage

😊

Karin
29 juni 2023

Bezorging super snel! De patat was goed van temperatuur en smaakvol. De bamiblok was ook goed van smaak. De kalfskroket was helemaal kapot en vol met olie......raar dat deze zo wordt afgeleverd.

Reactie van Bram Ladage

Aai, das niet de bedoeling! Kalfskroket hoort ook bij bezorging knapperig en smeuïg te zijn. Dank voor de feedback, we gaan een oplossing voor u bedenken😉

Rolanda
28 juni 2023
Reactie van Bram Ladage

🙌

Franklin
27 juni 2023

Complimenten zoals vanouds

Reactie van Bram Ladage

Fijn om te horen😃

Familie van Herk
23 juni 2023

Het eten was zoals altijd heerlijk, alleen bij thuiskomst was er geen broodje frikadel speciaal klaar gemaakt maar alleen de frikadel speciaal, zonder broodje helaas. Maar we hebben heerlijk gegeten!

Reactie van Bram Ladage

Excuus voor het missende broodje. We zullen u privé benaderen om het goed te maken. Groetjes, team Bram Alphen

Mar
18 juni 2023

Goed verzorgd, lekker en prima op temperatuur

Reactie van Bram Ladage

Dank voor uw fijne review!

Inge Groeneveld
18 juni 2023

Het eten was heerlijk.

Reactie van Bram Ladage

Kijk, das fijn om te horen😊

Joost
30 mei 2023
Reactie van Bram Ladage

Yess!!

Groenigen
30 mei 2023

Goed en vriendelijk geholpen.

Reactie van Bram Ladage

Dank voor uw mooie compliment

Koos
29 mei 2023

Eten zeer goed en warm en netjes op tijd complimenten

Reactie van Bram Ladage

Super fijn om dit te lezen ;-P

Valk
21 mei 2023

Deze friet is niet te evenaren!!!

Reactie van Bram Ladage

Hier worden we wel een beetje stil van...#trots

esther
8 mei 2023
Reactie van Bram Ladage

Fijn om 5 sterren te zien!