Beoordelingen van Bram Ladage Alphen aan den Rijn

Recente recensies

5.0
Dennis
gisteren

In de late dienst lekker bestellen bij Bram Ladage, om een portie patat warm te bezorgen is een hele kunst, niet voor Bram. Door via de eigen website te bestellen heb je meer voordelen dan via andere platforms en is een betere bezorgtijd te realiseren. Bestellen is simpel en makkelijk, leuke bijkomstigheden zoals emmertjes saus etc eten van perfecte kwaliteit en de patat heerlijk vers. Kortom het was weer geweldig, tot de volgende X

Mariska
30 november 2021
Ravensbergen
28 november 2021
Dennis Herman
28 november 2021

Voor de tweede keer eten laten bezorgen en voor de tweede keer gaat het mis. De eerste keer een paar maanden geleden ontbrak een fricandel die pas na telefonisch aandringen alsnog bezorgd werd. Gisteren nog eens geprobeerd bij Bram maar ontbrak weer iets: de extra betaalde pindasaus. Wel kregen we een derde milkshake terwijl we er maar twee besteld hadden. Die ene was teveel gemaakt. Leuk, maar ik krijg liever de bestelling waar ik om gevraagd heb. Voorlopig voor ons geen Bram Ladage meer.

Reactie van Bram Ladage

Beste Dennis, jammer dat het voor de tweede keer fout is gegaan. We doen echt ons best, en hoe simpel het ook lijkt is een fout zo gemaakt. We doen dit niet expres, een keer extra fietsen is voor ons in deze drukte eigenlijk geen doen. De milkshake is als goedmakertje bedoelt, alleen had u er al 2 besteld. Ik hoop wel dat alles gesmaakt heeft, en dat u ons toch nog een kans geeft zodat wij kunnen laten zien dat we het wel kunnen. Groetjes, Team Bram Ladage

Ineke
27 november 2021

Top geleverd en volgens de afgesproken tijd.

Reactie van Bram Ladage

Superleuk om dit te horen!

Vt wout
20 november 2021

Lekker warm aangekomen en erg snel. Nu ik er toch ben, als echte frikandellen liefhebber vind ik persoonlijk de vierkante frikandellen niet lekker alsmede mijn huisgenoten. Maar smaken verschillen natuurlijk. Groetjes.

Reactie van Bram Ladage

Dank voor jullie compliment! De frikandellen zijn inderdaad smaakafhankelijk, maar ik neem het mee in de volgende vergadering!

van Klaveren
17 november 2021

Het eten was top, kwam netjes aan en was gewoon heet

Reactie van Bram Ladage

Goed om te horen! We fietsen dan ook lekker door😎

Niermala
14 november 2021

Helaas was de patat niet goed door gebakken van binnen. Misschien een beetje langer frituren.

Reactie van Bram Ladage

Jammer dat de patat niet was zoals u gewend bent, maar fijn dat u het meldt. Was de buitenkant wel krokant? We willen ook bij jullie 5 sterren scoren en sturen u (privé) een code welke u een volgende keer kunt gebruiken. Zorgen wij ervoor dat de patat perfect is zoals u van ons mag verwachten😌

Mariska
12 november 2021

Verzoek om iets later te bezorgen werd mogelijk gemaakt en keurig bezorgd! Heerlijk gegeten!

Reactie van Bram Ladage

Hier doen we het voor, super om mensen blij te maken😇

Mariska
3 november 2021

Echt lekker & zo lekker warm. Top bezorging, dat gaan binnenkort zeker nog eens doen!f

Reactie van Bram Ladage

Heerlijk compliment, zijn we blij mee! Tot snel😃

Marianne Muns
2 november 2021

Geweldig! Lekker warm en niet slap!

Reactie van Bram Ladage

Dank je wel voor je review😊

Amanda
29 oktober 2021

Snelle bezorging, Het eten is heerlijk! Personeel is heel vriendelijk, klantenservice is echt top! Ik merk echt dat ze met plezier je bestelling bereiden, en bezorgen. Na het ontvangen van onze bestelling, moest ik zo lachen..zo leuk! Daarom wil ik dit ook echt delen: Ik heb bij mijn zusje al meer een bestelling (Filet hamburger menu) mee gegeten. Heerlijk…in combinatie met de saus die op de burger zit. 👌🏻 Ik had dit keer voor het eerst een bestelling zelf gedaan, want mijn kids hadden namelijk nog geen Bram gegeten. Ik heb bij mijn bestelling een opmerking gezet: - Is het mogelijk om wat extra saus op mijn burger te krijgen? Ik heb deze al eens op bij me zusje, maar toen zat er erg weinig saus op. (De saus is net het puntje op de i😜😉!) - Ik pakte de burger uit de tas en moest zo lachen!!…geweldig.. op het doosje van de burger stond namelijk het volgende: Extra saus puntje op de i 😉 Haha, ik vond het zo leuk dat ik er een foto van moest maken!! Toppers! Bedankt!

Reactie van Bram Ladage

Wat een heerlijk compliment, we gaan er zelfs een beetje van blozen😊 Groetjes, Team Bram Alphen

Cora
26 oktober 2021

Snelle bezorging, heerlijk menu, goede prijs

Y.Yepes
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten.

Orkun
22 oktober 2021
M. L
17 oktober 2021

Super sneller bezorging en smaakte weer heerlijk en zag er top uit!

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor dit mooie compliment! Groetjes en hopelijk tot snel, Team Bram Alphen

Mariska
16 oktober 2021
Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor dit mooie compliment! Groetjes en hopelijk tot snel, Team Bram Alphen

ed
9 oktober 2021

zoals verwacht! Lekker

Reactie van Bram Ladage

Fijn om te horen! Groetjes en hopelijk tot snel, Team Bram Alphen

Simone
4 oktober 2021

De hele bestelling was niet zo warm als we gewend zijn als we het zelf ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
20 september 2021
Jong
18 september 2021

Héérlijke friet!

Wil Belt
18 september 2021
Rietveld
16 september 2021

Wij zijn zeer tevreden klanten top kwaliteit altijd netjes bezorgd

nienke
14 september 2021

zo af en toe een brammetje ! heerlijk

Anita
14 september 2021

Was heerlijk en snelle bezorging! 👍

Misja
6 september 2021

Geen bamischijf erbij. Hiervoor in plaats een kaassoufle

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Galil
4 september 2021

Netjes en goed 👍

Franklin
2 september 2021

Keurig verpakt en, ondanks de flinke afstand, alles nog goed heet. Nette en attente bezorger. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Rietveld
31 augustus 2021

Of we het aan de kraam ophalen of laten bezorgen is altijd goed kwaliteit en netjes verzorgd ze krijgen een 10 van ons

AtB
28 augustus 2021

Top, precies op tijd en heerlijke frites!

Lind
27 augustus 2021

Op vrijdagavond een kwartier eerder dan verwacht. Alles goed warm. Heerlijk!

ELS
17 augustus 2021
Luca
14 augustus 2021

Vriendelijke service, lekkere patat.

Ali
10 augustus 2021

Heel lief personeel ❤️

Anita Mossink
3 augustus 2021

Altijd weer n feestje 🥳!

Frans
29 juli 2021
M. Romijn-Meijer
27 juli 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging super en aardige bezorger ook.

Martine Van Heijningen
24 juli 2021
Sabra Cowan
23 juli 2021
M. Romijn-Meijer
19 juli 2021

Keurige bezorging, nog even er achteraan gebeld, ook een aardige dame aan de telefoon. Het eten was voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marx
16 juli 2021

Altijd snel en heerlijke patat!

Sabra Cowan
11 juli 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Bal
10 juli 2021

Uitstekend en exact op gevraagde tijd bezorgd!

Paul de Jong
9 juli 2021
Dita van Dijk
9 juli 2021

Er werd op een uitstekende wijze bezorgd een bestelling voor 40 kinderen aan friet en snacks. Er werd zelfs geholpen met uitdelen aan de kinderen. Ik kan iedereen Bram Ladage Alphen aan den Rijn aanbevelen!

Reactie van Bram Ladage

Dank voor dit mooie compliment 😊

Patricia van Gils
1 juli 2021

Enige min puntje vond ik het broodje van de hamburger. Verder was het eten heerlijk, echt een aanrader

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor je positieve FeedBack! We gebruiken dagverse broodjes van bakkerij van Kempen voor de kwaliteit. Wat vond je er minder aan? We horen het graag, team Bram Alphen

Jan
14 juni 2021

Lekkere patat en zeer snelle bezorging

Kyara
11 juni 2021

Fantastisch personeel!🌞😁

Galil
28 mei 2021

👍

Dorine
27 mei 2021

Een 10 met een griffel!

Anita Mossink
24 mei 2021

Onze complimenten! Goed product, altijd goed warm en lekker! Snel en de bezorger is uiterst vriendelijk en correct!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco Van Hoven
24 mei 2021
Roel
14 mei 2021

Voor het eerst besteld bij Bram, lekker vers en binnen 10 minuten gebracht 👍🏽 Toppie

Galil
13 mei 2021

Niet de kwaliteit die we gewend zijn. ☹️

Pete
8 mei 2021

Excellent service. Perfect quality chips and very nice sauce. 100%

Daan
8 mei 2021

Lekker gegeten. Ik vind het persoonlijk wel heel raar dat als je een tijd aanklikt voor afhalen. Dat je je eerst moet melden voordat ze de friet laten zakken.

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor je feedback! We proberen altijd een zo goed mogelijk product mee te geven. Als er iets tegen zit, bijv. de brug die open staat, wordt alles koud en dus minder lekker. Maar, we nemen dit mee en gaan kijken of we het kunnen verbeteren. Groet, Team Bram Alphen

Eva
6 mei 2021

Top.

Maaike
5 mei 2021

Bezorging was redelijk snel. Patat prima als altijd. Pindasaus was het bakje maar half vol. Kaassaus zou ik direct uit verkoop halen, echt heel vies. Kroketten vielen tegen. Ik heb in de rundvleeskroketten niet echt rundvlees gevonden. Al met al Viel het iets tegen. Gelukkig was de patat goed

Reactie van Bram Ladage

Bedankt voor je feedback! Jammer dat de bestelling niet 100% naar wens was. De Cheezer kaassaus is niet jullie smaak, dus die zou ik overslaan volgende keer😉 De kroketten behoren 25% vlees te bevatten, dat gaan we uitzoeken door dit proefondervindelijk op te eten😋. Ik hoop dat je ervaring een volgende keer helemaal goed is. Groet, Team Bram Alphen

Jeroen
4 mei 2021

Altijd supersnel en erg lekker. Vriendelijke bezorgers ook. Keep up the good work.

Edwin de Ruiter
30 april 2021

Weer heerlijk gegeten. Goeie kwaliteit. Snelle levering. Ben blij dat Bram Ladage nu in Alphen aan den Rijn zit.

Jin & Vincent
9 januari 2021

Prima manier van bestellen en de bestelling was snel klaar. Prima bevallen 👌🏻.

Brenda
29 december 2020

Alles is echt super